Mellanrum mellan låren

Varför ville de flesta ha mellanrum mellan låren?
Tyckte ni att det var fint? Eller asså, jag fattar ingenting. Innan ville alla ha det. 
Jag har mellanrum mellan låren, men jag har nog inget possitivt att säga om det!
 
Liksom när jag är i stallet och ska ha katterna i knäet, kan de inte sitta stilla eftersom de "ramlar" ner mellan benen. Och ifall jag skulle sitta på en trappa med mobilen och sedan råka tappa mobilen, skulle den bara falla rakt emellan. 
Och ifall jag ska knipa ihop t.ex. borsten efter jag borstat håret mellan låren, så måste jag stå med benen i kors för att inte borsten ska falla i golvet. 
 
Man kan inte träna fram eller svälta ihjäl sig för att få mellanrummet. Utan tydligen så föds man med det. Men faktiskt så skulle jag vilja byta med någon som inte har det. 
Ni som inte har ett mellanrum ska vara lyckliga. Jag hittar inget possitivt om det alls? Och då kan det väl inte vara bra, eller?
 
Jag har även väldigt små/smala och långa ben och det är inte heller roligt. För det är fullständigt omöjligt att hitta bra byxor till mig. Antingen är byxorna förstora runt benen eller rumpan, eller så är de för korta. 
Det bästa som finns för mig är långa pösiga byxor, då ska de inte sitta tajt. 

Äntligen hemma

Hela helgen har jag spenderat hemma hos min farmor o farfar. Det finns inget internet där och det är därför jag inte har kunnat uppdatera bloggen något. 
Men idag kom jag hem. Det finns ingen bättre känsla än att komma hem till sitt hem (mitt ena hem iallafall).
Inatt ska jag äntligen få sova i min egna säng. Sängkläderna är nytvättade, så det ska bli skönt att sova i en ren säng.
Nu ska jag faktiskt gå o fixa i ordning mig för sängen. Känner att jag ska lägga mig tidigt så att jag inte sover bort halva dagarna under lovet.
Ha det bra!
 

Bara ta dagarna som de kommer

Jaha, idag ska jag plugga hela eftermiddagen. Jag ska nöta in massor av olika begrepp och det är absolut inte några lätta begrepp inte...
Men såklart så har jag absolut ingen lust till att plugga, så jag gör allt möjligt annat istället. Så jag tänkte, varför inte blogga?
 
De senaste dagarna har jag faktiskt kommit på många bra grejer som jag ska blogga om senare. Men jag har inte hittat någon tid till att sätta mig ner och börja på de inläggen denna vecka. Så nästa vecka (påsklov) ska jag sätta mig ner vid mitt skrivbord med något att mumsa på och sedan ska jag börja skriva på alla dessa inlägg. Alla kommer såklart inte komma på en gång, utan jag kommer sprida ut de lite. 
Låter det som en plan?
 
Imorgon är det sista skoldagen innan lovet (vi har studiedag på fredag). Så det ska bli riktigt skönt att slippa skolan i mer än en vecka!
Som vanligt har jag ingenting bestämt under lovet, utan jag bara tar dagarna som de kommer. Ibland kan det vara skönt!
Ha en fortsatt bra onsdag!